PERNIL SELECCIONAT DE QUALITAT I PROXIMITAT

NASCUT, CRIAT I ELABORAT
A TERRES DE PONENT

 

Devolucions

 

Si voleu retornar un producte per ser defectuós, poseu-vos en contacte amb nosaltres al telèfon: 629 30 32 36, on us informarem de la forma de tornar el Producte. Ha de conservar el producte, a fi que puguem determinar la procedència de la devolució i efectuar les corresponents proves de qualitat. En cas de conformitat amb la devolució, ens posarem en contacte amb vostè per facilitar-li un nou producte o reemborsar els imports pagats, segons ens indiqui.

No cobrim els defectes ocasionats per mal ús, negligència, danys materials, manipulació incorrecta o deteriorament i desgast ordinaris.

 

INSTRUCCIONS D’ENVIAMENT DE DEVOLUCIONS

Completa el formulari de devolució imprès inclòs en l’albarà de lliurament i inclou-en el paquet de devolució. Si no trobes el formulari, posa’t en contacte amb nosaltres.

● Torna a empaquetar els teus articles de forma segura a la caixa de comanda original si és possible; si no, utilitza un empaquetat apropiat per a l’enviament.

● Utilitza l’etiqueta de devolució subministrada a l’interior de la caixa de la teva comanda original.

● Els articles s’han de dur a un punt de Correus en un termini inferior de 30 dies des de la recepció, sense importar el mètode d’enviament i transportista originals.

Comprovarem i acceptarem la teva comanda en un termini d’1 a 3 dies laborables des del moment en què rebem la teva devolució. T’enviarem un missatge de correu electrònic per confirmar que el crèdit s’ha emès.

Et recomanem enviar els articles retornats utilitzant el procediment i l’empresa de transport descrits anteriorment per poder realitzar el seguiment i assegurar els ports.

No obstant això, si prefereixes utilitzar el teu propi mètode d’enviament, hauràs d’enviar els teus articles retornats a:

C/ Sant Crist, 61

25600 Balaguer

Si tries tornar el paquet utilitzant una empresa de transport o un mètode diferent, totes les despeses d’enviament aniran pel teu compte i hauràs abonar prèviament.

 Baró Germans, S.A. no es farà responsable del reemborsament o de la compensació en cas de pèrdua, robatori, manipulació o danys en els paquets retornats.