PERNIL SELECCIONAT DE QUALITAT I PROXIMITAT

NASCUT, CRIAT I ELABORAT
A TERRES DE PONENT

Enviaments

 

QUANT TRIGARÀ A ARRIBAR LA MEVA COMANDA?

ENVIAMENTS AMB NACEX 19h: Lliurament en un termini d’1 a 2 dies laborables. Es garanteix el lliurament el següent dia laborable per comandes realitzades de dilluns a dijous abans de les 12:00 CET (11.00 GMT).

ENVIAMENTS AMB TRANSANGCATALANA: Lliurament d’1 a 3 dies laborables.

 

 

PREPARACIÓ I ENVIAMENT DEL PAQUET

Les despeses d’enviament inclouen les despeses de manipulació i empaquetat, així com les despeses postals. T’aconsellem que agrupes tots els teus articles en una mateixa comanda. No podem combinar dues comandes diferents, i les despeses d’enviament s’aplicaran per a cada un de manera individual. No ens fem responsables dels danys que pugui patir el teu paquet després de l’enviament, però fem tot el possible per protegir tots els articles fràgils.

 

 

INFORMACIÓ DE TRANSPORT I LLIURAMENT

Els enviaments són gestionats a través de les companyies:

DRONAS 2002, S.L. Unipersonal – B-62745765 amb nom comercial NACEX i domicili fiscal P.I. NORD-EST C / ENERGIA 25-29 – 08740 SANT ANDREU DE LA BARCA

TRANSANGCATALANA

 

La teva satisfacció és important per a nosaltres, per això ens esforcem per processar la teva comanda el més ràpid possible. Revisa detingudament les teves dades d’enviament abans de realitzar la comanda.

Les comandes s’envien i lliuren només els dies laborables (de dilluns a divendres); s’exclouen els festius locals i nacionals, així com els mètodes d’enviament especials (com els lliuraments en dissabte, quan estiguin disponibles). Si has demanat diversos articles, poden enviar-se en caixes separades sense despeses d’enviament addicionals.

Tingues en compte que, ocasionalment, per exemple durant els dies festius, pot ser que hi hagi un lleuger retard en el temps de processament.

Recorda que des d’aquesta web només pot enviar comandes a Espanya. El servei de missatgeria no pot efectuar enviaments a apartats de correus ni a oficines postals.

 

 

PAÏSOS A QUÈ DISTRIBUIM

Al comprar “lopernildeponent.com” indica l’enviament per adreces dins d’Espanya.

L’adreça d’enviament de la teva comanda ha de correspondre amb el lloc web de país en què fas la comanda.

Les comandes efectuades des d’un lloc web d’un país diferent a el de la direcció d’enviament es cancel·laran automàticament.

 

 

SEGUIMENT DE L’ENVIAMENT

Pots seguir l’enviament de la teva comanda utilitzant el nombre de seguiment que et facilitarem per correu electrònic o des del teu compte si ets un usuari registrat. T’enviarem la confirmació de l’enviament per correu electrònic pel que fa la teva comanda surti del magatzem.

També pots consultar l’estat de l’enviament de la teva comanda a la secció “Seguiment de la Comanda” a l’apartat d’ajuda o a la part inferior de la pàgina.

Si us plau, tingui en compte que poden passar fins a 24 hores abans que pugui consultar l’estat del seu enviament.

Si has demanat diversos articles, poden enviar-se en caixes separades sense despeses d’enviament addicionals.

Els paquets no lliurats es retornaran al nostre magatzem i l’import de la comanda es reemborsarà mitjançant el mètode de pagament original.